8th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam

8th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam

8th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

8th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam

1). Dimensions of Power

Ans: Watt

2). Definite antonyms

Ans: vague,Indefinite

3). Who is written by my experiments with truth

Ans: Mahatma Gandhi

4). First female Muslim ruler of the Indian 

Ans: Razia Sultana

5). 11 : 5 :: 17 : ? 

Ans: 8

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6). NET : 13 2 27 : : YAM : ?

Ans: BAN

8). Which river doesn flows ujjain

Ans: Kshipra

9).What is the capital of assam

Ans: Dispur

10). Blood Relation

07-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

07-Nov-2020 2nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

11). ∫Cosec-1x dx

12). ∫log10x dx

13). What is the full form of CAD

Ans: Computer-aided design

15).Antonyms of definite

Ans: vague,indefinite

16).Synonyms of anxious

Ans: worried,concerned

17). tan-1(-1/√3)= ?

18). 1, 5, 14, 30, 55, 91, ? 

19), Who won padma vibhushan in 2020 in sports

Ans: MC Mary Kom

20). largest gland of human body

Ans: Liver

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.

07-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

06-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

05-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

One lakh vacancies in Central Armed Forces 2021

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*