6th Nov 2020 2nd and 3rd Shift Airforce Group-XY Exam

6th Nov 2020 2nd and 3rd Shift Airforce Group-XY Exam

6th Nov 2020 2nd and 3rd Shift Airforce Group-XY Exam 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

6th Nov 2020 2nd and 3rd Shift Airforce Group-XY Exam

1).E=5 CAB=2 and HOTEL=??

2). Myopia can be corrected by which lens

Ans: concave

3). commentary spelling

4). The Kavaratti is the capital of the Union Territory

Ans: Lakshadweep

5). Miss universe 2020 winner

Ans: Adline Castelino

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6). 11 : 143 :: 15 : ?

Ans: 255

7). Which indian won oscar award twice

Ans: A.R.Rahman

8).The first governor-general of the Dominion of India was

Ans:Lord Mountbatten

9).If Sinx-Cosx=0 then Sin4x+Cos4x= ?

Ans: 1/2

10).(dy/dx)3= e3x Find Degree and Order

Ans:Degree=3; Order=1

11). Differentiation of  √x+y dx

12).tan-1(1/2)+tan(1/3)

Ans: π/4

13). 30 1/x dx

Ans:log 3/2

14).Limx→0 (1-x)8-1/(1+x)4-1

Ans: -2

15).π/20 Sin3x Cos3x dx

16).What is the dimension of Planck’s constant

Ans: [ML2T−1]

17).Who founded the Arya Samaj

Ans: Dayananda Sarasvati

18).Who is the cm of mizoram

Ans: Zoramthanga

19). Dircetions and Speed 

20).Gravitational Force

21). 3, 6, 8, 16, 18, ?

Ans: 36

22). Who built Grand Trunk Road in India

Ans: Chandragupta Maurya

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.
05-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*