Airforce Group-XY 04-Nov-2020 3rd Shift Exam Review

Airforce Group-XY 04-Nov-2020 3rd Shift Exam Review

Airforce Group-XY 04-Nov-2020 3rd Shift Exam Review 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

1).What is the capital of singapore

Ans: Singapore city

2). When was third war of panipat

Ans: 14 January 1761

3). 720 : 840 :: 60 : ?

Ans: 70

4). Who is the present president of sri lanka 

Ans: Gotabaya Rajapaksa

5).Where is located headquarters of NABARD

Ans: Mumbai

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6).An Opening the Refrigerator the temperature of room will be 

7).Who is the First Chairperson of the Lokpal is

Ans: Shri Justice Pinaki Chandra Ghose

8). Where Jim Corbett National Park is situated

Ans: Uttarakhand state

9). Sin 18°

Ans:√3-1/4

10). limx→0 2x-1/√1+x -1

Ans: log4

11). tanθ+secθ=ex  then Cosθ=?

Ans: 2/e+e-x 

12). Who won the Under 19 World Cup 2020

Ans: Bangladesh

13). Antonym of loose

Ans: secure,tight

14).What is the full form of wi fi?

Ans: Wireless Fidelity

15).What is minimum age to become a president of India

Ans: Not less than 35 years of age
Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.

 

10th Based Defence Jobs
ITI Based Defence Jobs
Diploma Based Defence Jobs
Inter Based Defence Jobs

Click Here For 75,000 Jobs Notification Full Details

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*