7th Nov 2020 2nd Shift Airforce Group-XY Exam

7th Nov 2020 2nd Shift Airforce Group-XY Exam

7th Nov 2020 2nd Shift Airforce Group-XY Exam 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

7th Nov 2020 2nd Shift Airforce Group-XY Exam

1).What is the highest dam in india ?

Ans: Tehri Dam (Uttarakhand)

2). What is the capital of mizoram

Ans: Aizawl

3). Who is the winner of australian women’s open 2020

Ans: Sofia Kenin

4). Who is the Governor of Manipur

Ans: Najma Heptulla

5). Which Country is held Economic forum 2020

Ans: Switzerland

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6). Antonyms of worthless

Ans: valuable,precious

7). Synonyms of impolite

Ans: rudem, unmannerly

8).Where is the asteroid belt found between

Ans: orbits of Mars and Jupiter

9).Patna is the ……. Station (Near/Nearest)

10).Arabian Nights …. a Intresting book (is/are/have/were)

07-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

11). 8 + 4 – 7 = 39 ; 7 + 2 – 6= 20 ; 6+ 5 – 7= ?

Ans: 37

12).When we celebrate world environment day

Ans: 5 June

13). Ramesh …….. in eighth class (Study/ Studies)

14).What is the SI unit of work

Ans: unit is the Joule

15).Simplification

16).Trigonometry

17).Matrix

18). Blood Relation

19). Average

20).Probablity

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.

06-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

05-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

One lakh vacancies in Central Armed Forces 2021

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*