7th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam

7th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam

7th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

7th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Exam

1). 2353 : 30 :: 4215 : ?

Ans: 35

2). Who won First Woman Jnanpith Award

Ans: Ashapoorna Devi

3). When a wire of length L is halfed then what is the ratio of heating effect on resistance 

4). Limx→∞ x Sin(π/x)=?

Ans: x

5). π Sin6x.Cos5x dx

Ans: 0

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6).  π0 x√x dx=

7). If y=logx then find d2y/dx2

Ans: -1/x2
8). |a+b|=|a-b| then find angle between and b

Ans:90°

9).∫ cot (π/2)

10).What is the opposite meaning of aggravate

Ans:calm,conciliate

11). What is the adjective form of accuracy

Ans: accurate

12).Find the error of  “Unless you dont Attend”

13). Which one of the following rivers is flow into the Arabian Sea

Ans:Narmada, Tapi, Sindhu, Sabarmati, Purna.

14).Percentage

15).Simplification

16).Trigonometry

17).Matrix

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.

06-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

05-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

One lakh vacancies in Central Armed Forces 2021

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*