05-Nov-2020 3rd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

05-Nov-2020 3rd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

05-Nov-2020 3rd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

1). What is the full form of BIOS

Ans: Basic Input/Output System

2). Where lord buddha died at place

Ans: Kushinagar

3). ∫sin 3x dx

Ans: -1/3cos3x

4). P(E)=0.3 P(E)(F)=0.2 Then P(E/F)

Ans: 2/3

5). a-a x|x|dx

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6).∫(ye3x+1)dx

7).d/dx Cos (x3)

8).What is the capital of dadra and nagar haveli and daman and diu

Ans: Silvassa

9).Antonyms of durable

Ans:flimsy,delicate

10).Synonyms of traverse

Ans: cross,gainsay

11).Which is the oldest mountain in India

Ans: Aravalli Range

12).Who is the First woman to win world game athlete championship

Ans: Rani Rampal

13).What is impulse and its unit

Ans: Force/SI unit Newton

14).Carnot engine based

15).Percentage

16).Profit and Loss

17).Simplification

18).Trigonometry

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*