6th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

6th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

6th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

6th Nov 2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

1).Who is the first speaker of lok sabha

Ans: Ganesh Vasudev Mavalankar

2). Where is the headquarters of who is located

Ans: Geneva

3). Best Male Actor winner Filmfare awards 2015

Ans: Fawad Khan

4). What is the opposite word of ambiguous

Ans: univocal, obvious,

5). Whats the word when you cant die

Ans: Immortal

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6).What is the currency of Japan

Ans: yen

7). 15, 6, 18, 9, 21, 3, 24, ?

Ans: 6

8).What is the longest dam in india

Ans:Hirakud Dam

9).Which day is celebrated on 13 october

Ans:International Day for Natural Disaster Reduction

10).Bangladesh: Dhaka :: Italy : ?

Ans:Rome

11).Spelling of endeavour

12).If f(x)= x9+5x2+6 Find Increase or Decrease

13). 2x-y+z=8 and x+y+2z=5 thgen Find the value of Angle between

Ans: 60°

14).√30 1/1+x2 dx

15).Percentage

16).Profit and Loss

17).Simplification

18).Trigonometry

19). Dircetions and Speed 

20).Gravitational Force

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.
05-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

 

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*