5th Nov 2nd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

5th Nov 2nd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

5th Nov 2nd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

5th Nov 2nd Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

1). Solve of Normal  √3x+2y=7 

Ans: m=-√3/2 ; Slope =2/√3

2). ∫ 1/x2+a2 dx

Ans:-π/180 Sinx°

3). Maximum Value of Sinx+Cosx is

Ans: √2

4). 7Sin2θ+3Cos2θ=4 then θ=?

Ans: π/6

5).Who won Australian men’s singles title winner 2020

Ans: Novak Djokovic

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6).When was Army Day celebrate on 

Ans: 15 January

7). What is the opposite of amplifiy

Ans: reduce,quieten

8). Spelling of Acquaintance 

9), 3, 15, 35, 63, 99, ?

Ans: 143

10). Kirchof 2’nd Law

11). A person who can live Alone one word

Ans: hermit or recluse

12). 3: 26 :: ? : 124

Ans: 5

13). Adjective of Relation 

Ans: Relative

14).Synonyms of Indigent 

Ans: Poor

15). Percentage

16). Profit and Loss 

17). Probability

18). Simplification

19).Time and Distance

20). Trigonometry

05-Nov-2020 1’st Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

TA Recruitment Rallys All Zones 1 2 3 4 Full Details

Airforce Group-XY 04-Nov-2020 3rd Shift Exam Review

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*