05-Nov-2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

05-Nov-2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

05-Nov-2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers 01/2021 Airforce Group-X Y Admitcardes Released This Notification Online Application from 02-January-2020 to 20-January-2020 and Online Exam From 04-November-2020 to 08-November-2020 So who can applied for this Notification and Who can write exam must know the Questions and Answers we traid to provide All Shift Questions so total given in this article check now.

05-Nov-2020 1st Shift Airforce Group-XY Questions and Answers

1).What is another name for Grumpy

Ans: cranky, irritable

2). Domain of Sin-1(2x) 

Ans: [-1/2, 1/2]

3). Cos4x-Sin4x=?

Ans: Cos2x

4). Middle Term of (x-1/x)18 is

Ans: –18c9

5). What is the Range of 2,3,3,4,5,5,6,7,7,8

Ans: 6

04-Nov-2020 1’st Shift Airforce Exam All Questions and Answers

04-Nov-2020 2’nd Shift Airforce Exam All Questions and Answers

6).Which two countries are separated by McMahon line

Ans: Boundary between China and India

7).What is the full form of DBMS

Ans: Database Management System

8).Father of modern science 

Ans: Galileo Galilei / Sir Jagdish Chandra Bose (India)

9).What is Article 17 of the Constitution

Ans: Abolition of Untouchability

10).Who introduced Din E Elahi

Ans: Mughal emperor Akbar

11).International women’s day is celebrated on

Ans: 8 March

12).What is the currency of israel

Ans: Israeli Shekel

13).What is an antonym of initiate

Ans: complete,finish

14).Who is the foreign minister of india at present

Ans: Subrahmanyam Jaishankar

15).Who is the 1st CDS(Chief of Defence Staff) of India

Ans: General Bipin Rawat

16). Misspelt word of Committee

17). One Word of Mass Murder

Ans: Genocide

18). Who is the president of USA

Ans: Donald Trump

19).∫Secx dx=

Ans: log|secx+tanx|

20).Percentage

21).Profit and Loss

22).Simplification

23).Convex lens

24).Magnatic Field

25).Trigonometry

26). Slope of Velocity

27). 1Kwh=?

28).Laws of Thermodynamics

29).If w=100 and q=-5 then v=?

30). Drivers ____ Stop the bus when the red light

Ans: Must

31). 7 : 56 :: 8 : ?

Ans: 72

32). 4, 8.12,24, ___, 72

Ans: 36

33). 1,  5, 13, 25, 41, 61, ?

Ans: 85

34). R9H, p11J, N13L, ?

Ans: L15N

Note: Every Time We Traying to get Update and Provide All Questions Wait and Follow.

04-Nov-2020 All Shifts Airforce Exam All Questions and Answers

Click For All Govt and Private Jobs CLICK HERE>>
JOBS ALERT ON TELEGRAM JOIN HERE>>
JOB ALERT ON YOUR WHAT’S APP DAILY JOIN HERE>>

Indian Airforce Group-XY Notification 2021

Indian Navy AA/SSR/MR 2021 Upcomming Notification

Indian Coastguard GD 2021 Notification Full Details

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*